Toimitusehdot

Ostaminen ja tilaaminen

Myyjä Retkilemi Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka asiakas hyväksyy tilausta tehtäessä.

Sitova kauppasopimus astuu voimaan Ostajan saatua järjestelmän toimittaman tilausvahvistuksen.

Myyjä Retkilemi Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Rekisteröityminen:

Asiakas on velvollinen luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Verkkokaupan asiakkaiden tiedot on tallennettu asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään verkkokaupan tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen sekä asiakkuuden hoitamiseen liittyvään tiedottamiseen.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Tuotteiden hinnat ilman kuljetuskustannuksia.

Verkkokaupan tuotteet ovat varastotavaraa, toimitus 1-3 arkipäivää, varastostamme loppujen tuotteiden kohdalla toimitus 1-2 viikkoa, loppujen tuotteiden osalta olemme yhteydessä tilaajaan sähköpostitse.

Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Toimitamme tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen.

Takuu ja virhevastuu

Takuu koskee tuotteessa takuuaikana ilmeneviä aine- ja valmistusvirheitä.

Maksutavat

Verkkopankkimaksulla

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on
tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun
saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa
erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit
maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.
Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen
tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän
kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun
luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku
toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Retkilemi Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Toimitustavat

Suomen Posti Oyj Postipaketti sekä pakettiautomaatti.

Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Toimitusaika

Tilaukset käsitellään yleensä tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksia voi esiintyä. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää ja se lasketaan toimituspäivän jälkeisestä arkipäivästä. Ruuhka-aikoina, esimerkiksi pyhinä, toimituksissa ja tilausten käsittelyssä voi olla viivästyksiä. Kun tilauksesi on lähtenyt, saat sille lähetystunnuksen automaattisesti ilmoittamaanne sähköpostiin ja voitte seurata lähetyksen kulkua osoitteessa posti.fi. Saat ilmoituksen lähetyksen saapumisesta tekstiviestitse siihen matkapuhelinnumeroon sekä sähköpostiin, jonka olet ilmoittanut asiakastilillesi. Lähetys toimitetaan ensisijaisesti asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen, huomaathan kuitenkin, että pakettiautomaattien ollessa täynnä, Posti voi ohjata paketin toiseen toimipisteeseen noudettavaksi. Näissä tapauksissa tulee lähetys noutaa siitä osoitteesta, jonka Posti on saapumisilmoituksessa ilmoittanut. Toimitusvahvistuksen jälkeen valittua toimitusosoitetta ei voi muuttaa. Tarkistathan toimitusvahvistuksen jälkeen muutaman päivän sisällä myös sähköpostisi roskaposti-kansion saapumisilmoituksen varalta jos et ole saanut sitä tekstiviestillä.

Poikkeuksia voi esiintyä, joten jos et ole saanut tilaustasi 7 arkipäivän kuluessa toimitusvahvistuksesta, olethan meihin yhteydessä. Oletamme paketin toimitetuksi 30 päivän kuluessa toimitusvahvistuksesta, joten tilaajalla on velvollisuus ottaa meihin yhteyttä, jos ei ole tämän ajan kuluessa saanut lähetystään. Huomaathan, että arkipyhät voivat aiheuttaa poikkeuksia toimitusaikoihin. Retkilemi Oy verkkokauppa ei ole vastuussa mistään viivästyksistä, jotka aiheutuvat olosuhteista, joihin emme pysty vaikuttamaan.

Postin lähetykset on noudettava 7 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta. Paketit palautuvat automaattisesti lähettäjälle tämän jälkeen ja veloitamme noutamattoman paketin uudelleen lähetyksestä. Uudelleenlähetys vaatii, että lähetystä ei ole purettu. Olethan aina yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@retkilemi.fi noutamattomista lähetyksistä. Yhteystietojen paikkansa pitävyys on asiakkaan vastuulla.

Toimituskulut

Ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Palautukset ja peruutus

Tuotteilla on  kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa lähetyksen, teethän siitä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen info@retkilemi.fi

Keräilyvirheitä ja reklamaatioita lukuun ottamatta, Tilaaja vastaa tuotteiden palautuskustannuksista.  Samoin rahapalautuksissa toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta.

Poistotuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Keräysvirheiden ja reklamaatioiden lähetyskustannukset maksaa
Retkilemi Oy, tuotteet palautetaan postin lähetystunnuksella;

Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty toimittaa, peruuttamistapauksissa, Tilaaja on velvollinen korvaamaan toimituksen lähetyskulut. HUOM! Noutamatta jätetty lähetys ei ole peruutusilmoitus.

Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 20 euron maksun.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

X
Add to cart