Sale!

Supreme Basic kuulosuojain

150,00 

Sordin supreme elktroninen kuulosuojain

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Compare
Kuvaus

Kuvaus

Matalaprofiilinen aktiivinen kupukuulonsuojain päälakisangalla. Korkealuokkainen ja painonappien ansiosta helppokäyttöinen kuuleva tasorajoitteinen perusmalli, joka on suunniteltu esim. metsästykseen, ammuntaan ja ammattikäyttöön. Tummanharmaa keinonahkainen pääpanta ja tummanvihreät kupit. Sordin Supreme-sarja on kehitetty parantamaan työympäristöäsi ja myös vapaa-aikaasi, kun oleskelet melussa.

Modernin tasorajoitteisen toiminnan ansiosta kuulet keskustelun, varoitussignaalit, liikkuvien autojen äänet ja muut tärkeät tai turvallisuuteen vaikuttavat asiat selkeästi ja poikkeuksellisen luonnollisina, mutta olet samalla suojattu kuulolle vaarallisen voimakkailta ääniltä. Basic -malli ei vahvista heikkoja ääniä, vaan suhde on 1:1. Kupuihin integroitujen kuulokkeiden ääni on rajoitettu turvalliselle 82dB:n tasolle. Malli sopii litteän profiilin ansiosta käytettäväksi myös sotilaskypärän alla. Kaikki toiminnot suunniteltu käytettäviksi myös käsineet kädessä.

Neljäportainen äänenvoimakkuussäätö tarjoaa erilaisiin ympäristöihin sopivat tasot. Automaattinen virrankatkaisu ennakkovaroitusäänellä 4 h jälkeen, mikäli mitään painiketta ei ole painettu: Toiminto säästää paristoja myöhempää tarvetta varten.

Toimii 2xAA (LR06) paristoilla, sis. toimitukseen. Toiminta-aika n. 150 h (=esim. 7 h /arkipv käyttöä n. 1 kk ajan). Paino 312 g. Kompakti kuljetusasento. Kokoluokitus: M-L. Päälakisangan materiaali keinonahka: 50 % puuvilla, 20 % polyesteri, 30 % polyuretaani, ruostumaton jousiteräs, muovi. Pehmuste- ja vaimennusmateriaali: PVC-kalvo, TPU-vaahto. Täyttää CE EN352-1, EN352-4 ja EN352-6 standardien vaatimukset. Maksimielinikä poikkeuksellisen pitkä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supreme Basic kuulosuojain”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.